Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show u Splitu se održava po četvrti put od 7. do 10. veljače 2018. godine.

Adriatic Gastro Show međunarodni je festival gastronomije i turizma koji se po četvrti put održava u Splitu u Spaladium Areni od 07. do 10. veljače 2018. godine.

Osim brojnih izlagača, proizvođača, turističkih djelatnika i strukovnih udruga ugostit će se najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te više stotina tvrtki iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora koje predstavljaju svoju ponudu. Organizirati će se i okrugli stolovi i rasprave o aktualnim temama iz ugostiteljsko-turističke struke.

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator  želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

 

Ostavite komentar