ADRIATIC YACHT CHARTER

PRODAJA I NAJAM JEDRILICA PULA

Adriatic Yacht Charter je tvrtka osnovana 1999. godine kao obiteljska tvrtka, a danas, dvadesetak godina kasnije je jedna od vodećih charter kompanija sa preko 70 jedrilica i katamarana i ta brojka se gotovo svake godine povećava. Početak je bio sa dva Elan 431 u ACI marini Pomer, dakle velikim ali sigurnim koracima su hodali ka uspjehu kada vidimo tu brojku danas.

Njihovi prvi koraci su bili u ACI marini Pomer, a u narednim godinama su otvorili još nekoliko baza uzduž jadranske obale: 2004. godine Dubrovnik, 2005. godine Kaštela, te 2006. godine Sukošan (flota je kasnije preseljena u Murter/ Jezera). Prošle godine, osim što su povećali charter flotu sa novim plovilima, također su otvorili i novu bazu u Puli/ Marina Veruda.

Ako volite more te želite uživati u odmoru promatrajući ljepote Jadrana u njegovoj cijeloj punini, žudite za malo mira na skrivenim plažama i posebnim mjestima duž obale s obitelji, prijateljima ili partnerom onda vam preporučujemo najam jednog od motornih plovila iz široke ponude koje se kreće od samo 240 eura na dan. Ukoliko ipak više preferirate komociju, više prostora, hladnjak, kupaonicu ili pak želite tokom plovidbe gledati TV- i ovdje će Vas udovoljiti, ali i cijena će ipak biti viša. Svaka od destinacija u najam nudi plovila s različitim brojem kabina i dopuštenim kapacitetom osoba. Osim najma, u ponudi imaju i plovila na prodaju.

U floti imaju jedrilice najboljih svjetskih brodogradilišta od kojih se ističu Bavaria, Beneteau, Hanse, i Jeanneau, a katamarane brodogradilišta Lagoon. Kako bi klijenti bili uvijek zadovoljni Adriatic Yacht Charter njeguje visoke standarde kvalitete, održavanja i pripreme plovila, a kao potvrda kvalitete i profesionalnosti u prilog ide činjenica da je Adriatic Yacht Charter od 2002. godine član Bestsail obitelji.

Iz Adriatic Yacht Chartera za svaku bazu najma plovila preporučaju i najbolje rute kojima bi trebalo ići. Tako nam kažu da je Pomer najbolja polazna točka za istraživanje sjevernojadranskih otoka poput Lošinja, Krka, Cresa, Raba, Suska, Unija kao i Nacionalnog parka Brijuni. Također, ožete otploviti i do romantične Venecije. ACI marina Pomer ima parking, a od sadržaja nudi restoran, trgovinu i praonicu rublja. Također, nude transfer iz Zračne luke Pula do baze, kao i iz luke Pula (trajekt iz Venecije – Italija).

Iz Marine Veruda je najidealnije ići na gore spomenute destinacije, no ovdje dodaju kako je dobro otići i do starih, šarmantnih istarskih gradova poput Rovinja, Poreča, Umaga ili Opatije. Ova Marina živi intenzivno cijele godine, ne samo tijekom ljetnih mjeseci. Sadržaji su isti kao i ACI marini Pomer, kao što su dostupni i transferi za njihove klijente.

U mirnoj i ugodnoj ACI marini Jezera na otoku Murteru nalazi se još jedna njihova baza. Ako dolazite zrakoplovom, zračne luke Split i Zadar su udaljene samo sat vremena, a transfer je također moguće organizirati kao i iz luka Zadar ili Split ako dolazite trajektom. Ukoliko pak dolazite automobilom, udaljenost od autoceste je samo dvadesetak kilometara. Ova baza je idealna za plovidbu ka Nacionalnom parku Kornati ili pak do Parka prirode Telašćica. Jezera su također dobra polazna točka za krstarenje šibenskim otocima. Preporučaju da zaplovite rijekom Krkom do Skradina, odakle možete razgledati prekrasne slapove Nacionalnog parka Krka. Ako Vas pak zanimaju povijesne znamenitosti ili bogati noćni život, tada kažu da je idealno otploviti do Hvara. Kako biste još malo prirodnih ljepota uvrstili u svoje putovanje- otplovite i do Visa te posjetite Komižu, a iz Komiže obavezno posjetite Modru špilju na otočiću Biševu.

Što se tiče Marine Kaštela, ona se nalazi u neposrednoj blizini Zračne luke Split, u području bogate povijesne baštine. Plovidba s ovom polazišnom točkom će Vam pokazati ljepote srednjojadranskih otoka poput Šolte, Brača, Hvara, Visa, Korčule i drugih. Preporučaju da otplovite i do Lastova i otkrijete zašto je Lastovsko otočje najljepši park prirode.

Iz baze u Dubrovniku, koji slovi za jedan od najposebnijih gradova svijeta, možete oploviti južnojadranske otoke: Elafite, Mljet, Lastovo, Korčula, pa čak i Hvar i Vis. Također, trebali biste istražiti ljepote Nacionalnog parka Mljet. Iz Zračne luke Dubrovnik nude transfer za bazu kao i za one koji dolaze trajektom iz Italije.

Ako želite na drugačiji način provesti svoje putovanje ili želite vidjeti Jadran iz druge perrspektive, obratite se Adriatic Yacht Charter djelatnicima i izaberite za sebe ono najbolje. Otvoreni su za sva pitanja i stoje na usluzi sadašnjim i budućim klijentima. Otplovite u neke nove prirodne avanture.

Ostavite komentar