Aspectus agencija za nekretnine Pula

Razmišljate o kupnji ili prodaji kuće, stana, apartmana, građevinskog zemljišta ili pak poslovnog prostora a ne znate gdje i kako tražiti? Želite li samo unajmiti ili iznajmiti? Želite doći do svojih prvih kvadrata? Nemate dovoljno vremena da se sami upustite u te vode? Odgovor je taj da trebate stručnu i profesionalnu pomoć ukoliko ne znate otkud i kako početi. Mnogi uopće ne znaju gdje tražiti potencijalno odgovarajuću nekretninu, na što obratiti pozornost, koji su dokumenti potrebni, koje ugovore treba potpisati, tko plaća i u kojem iznosu porez. Kako biste si olakšali taj proces a samim time i dobili točne odgovore na pitanja koja vas zanimaju rješenje je u angažiranju agencije za nekretnine.

Agencija za nekretnine Aspectus iz Pule sa svojim dugogodišnjim iskustvom u poslovanju, posredovanju u prometu nekretnina na području Istarske županije nudi svoje usluge pri kupnji i prodaji nekretnina. Posao agencije je vrlo složen i izazovan, a ona nudi brojne usluge koje su klijentima nužne da bi uspješno realizirali određenu investiciju.
Zaposlenici agencije su licencirani agenti, no ono što je glavna značajka i prednost jest pravna sigurnost. Mnogo je zakona koji se primjenjuju na tržištu nekretnina, a agencija klijentima pruža stručne pravne savjete te provjeru dokumentacije nekretnina. Sami naglašavaju kako klijentima nude sigurnost, profesionalnost te u konačnici i zadovoljstvo. Usluge agencije uključuju prezentaciju nekretnine, kupoprodaju i uknjižbu. Također, pružaju i konzalting usluge što uključuje kompletnu uslugu pribavljanja potrebnih dokumenata o vlasništvu nekretnina, izvoda iz katastra, uvjerenja iz prostornog plana, uknjižbu vlasništva u zemljišnim knjigama, prijavu poreza na promet nekretnina a po potrebi i prijenos režijskih troškova sa prodavatelja na kupca.

Aspectus agencija za nekretnine osim što kvalitetno obavlja posao također i štedi vrijeme pri odabiru nekretnine ukoliko ste se odlučili na kupnju te sužava i filtrira ponudu za svakog pojedinog klijenta te uzima u obzir samo one nekretnine koje odgovaraju zahtjevima klijenta. Ukoliko pak prodajete svoju nekretninu- i tada je najbolji izbor agencija za nekretnine Aspectus jer su pravi most između prodavatelja i kupca.

Najbolja referenca agencije za nekretnine Aspectus je upravo veliki broj zadovoljnih klijenata. Ukoliko još uvijek niste sigurni gdje i kako poslati upit agenciji  to možete učiniti poslati putem internet obrasca koji se nalazi na njihovj web stranici: aspectus.com.hr

Ostavite komentar