• 22. siječnja 2021.

Diving Centar Pula | Centar za ronjenje Pula

Diving Centar Pula | ronjenje Pula

 

Volite more, ronjenje, istraživanje? Fascinira Vas podvodni svijet te njegova bogata flora i fauna? Želite istraživati ostatke potonulih brodova, olupina ili želite istraživati špilje? Diving Pula centar može ostvariti sve navedene želje. Nebitno je ako nemate iskustva u ronjenju ili pak samo želite proširiti vaše ronilačko obrazovanje, kod njih ste na pravom mjestu. Certificirani instruktori s iskustvom uvest će vas u svijet ronjenja i pokazat vam sve njegove ljepote. Centar organizirano provodi discovery ronjenje, turističko-rekreacijsko ronjenje i tečajeve ronjenja za sve kategorije ronilaca od juniora do instruktora. Centar također ima zaposlenike, licencirane instruktore po HSA asocijaciji te provode tečajeve za Dive Buddy i Open Water Diver za osobe sa invaliditetom prema standardima HSA. Štoviše, i sami naglašavaju kako su ponosni na činjenicu da je Diving Pula jedini ronilački centar u Hrvatskoj s licenciranim course direktorom i instruktorom s aktivnim statusima u HSA. Za najveće zaljubljenike podmorja centar provodi i tečajeve podvodne fotografije.

Centar je osnovan 2006. godine te je smješten u Tehnomont marini Veruda u Puli. Branislav i Jagoda Danevski predstavljaju profesionalno vodstvo centra i stoje iza ove prekrasne priče o ronjenju. Pregršt ronilačkih lokacija se nalaze duž obale te do njih treba do 20 minuta brodom od centra, a ako se radi o olupini tada je lokacija udaljena i do sat vremena. Tako primjerice možete zaroniti ispred pulskog kupališta Stoja gdje je potopljena jedna od sedam njemačkih podmornica koje su Nijemci sami potopili neposredno prije završetka Prvog svjetskog rata. Ako Vas pak zanimaju tajne parka prirode Kamenjak- i tamo možete roniti, a glavno obilježje je prekrasna pećina i prirodni tuneli. Rt Rakovica nudi pogled na komade amfora ali za to ćete trebati zaroniti oko tridesetak metara. Ovo su samo neke od atrakcija do kojih možete doći i upoznati njihove ljepote.

Upustite se i Vi u  pustolovinu i otkrijte tajne koje kriju modre dubine, otkrijte sasvim novi svijet ispod površine. Diving Pula centar nudi usluge po doista prihvatljivim cijenama, stoga ne postoji razlog da si ne priuštite nezaboravne doživljaje i zaronite zajedno s njima.

Read Previous

Najbolje zemlje za pustolovno putovanje

Read Next

Posao konobara stresniji od neurokirurga

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *