• 22. siječnja 2021.

Fotokopirnica Printim Studio Pula

Printim grupa je počela sa radom još 2005. godine u Puli te se bavi širokim spektrom djelatnosti. Njihove usluge uključuju XXL tisak, offset tisak, digitalni tisak, svjetleće reklame, obljepljivanje vozila.pa ukoliko želite imati novu fora majicu sa super natpisom ili fotografijom, slobodno se obratite njima. Uz sve to, dio Printim grupe čini i mala fotokopirnica istog naziva Printim.
Budući da neprestano ulažu u opremu, alate i obrazovanje, malo je reći kako svoj posao obavljaju izvrsno. Dugogodišnji rad je garancija visokokvalitetne usluge, a iza njih stoji i široka baza klijenata koja to potvrđuje.
Što se same fotokopirnice tiče, ona je svoje mjesto našla u Flanatičkoj 31 u Puli. Opremljena je najsuvremenijom opremom koja omogućava brzu, kvalitetnu i preciznu uslugu. Bez puno čekanja možete napraviti kopije svojih dokumenata, skripta, bilježnica ili knjiga. Što se samog printanja tiče, u mogućnosti su isprintati čak 130 stranica u samo jednoj minuti, dakle usluga je brza kao što smo već i napomenuli. Također možete birati između crno- bijele i opcije u boji, a cijene se kreću već od skromnih 15 lipa po stranici.

Trebate skeniranje? Nema problema. I to možete obaviti ovdje jer nude kompletnu uslugu.
Ako pak završavate srednju školu ili fakultet te želite da vaš završni rad zablista u posebnom ruhu, i ovdje vam oni mogu pomoći. Nude personalizirani meki ili tvrdi termo uvez sa zlatotiskom te možete birati između plave, bordo, bijele ili crne boje korica. Cijena je naravno u okviru učeničkog odnosno studentskog budžeta- samo 35 kuna.
Za ugostitelje također nude usugu izrade cjenika te novu liniju korica za iste, od vrlo modernog materijala, a cijene su prihvatljive. Kod njih možete naručiti i izradu poslovnog kalendara sa vlastitom reklamom bilo da želite stolni kalendar ili pak zidni.
Sve svoje materijale za printanje im možete poslati direktno na njihov mail printim.copy@gmail.com, a ukoliko se nađete u njihovoj poslovnici te trebate pričekati nekoliko minuta ili ste došli u vrijeme gužve- uvijek možete koristiti njihov besplatni Wi-Fi i surfati bespućima interneta.

Read Previous

Božić u Pazinu uz Alena Vitasovića

Read Next

Upaljena posljednja adventska svijeća u Puli

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *