• 22. siječnja 2021.

IZABERITE KVALITETNO I PROVJERENO OPREMANJE DOMA

Jadrograd je obiteljski obrt osnovan 1990. godine, a osnovna djelatnost je prodaja keramičkih pločica i kupaonske opreme. Kupaonica je jedan od najzanačajnijih prostora doma, koji mora zadovoljiti funkcionalne, sanitarno higijenske i estetske kriterije.

Kompleksnost zahtjeva za opremanje i uređivanje kupaonice, jedan je od razloga suradnje sa renomiranim talijanskim proizvođačima preko 20 godina. Salon keramike Jadrograd, nalazi se na adresi Jadreški 90, nadomak Pule. Bogat asortiman sastoji se od keramičkih pločica, sanitarija, kupaonskog namještaja, tuš kabine, wc školjke, slavine, ljepila za pločice i sl.

Kuhinja je srce doma, dnevni boravak oaza druženja, u spavaćoj sobi provedemo trećinu života, a kupaonica je najintimnija prostorija u domu i njezino uređenje ima svoja čvrsto zadana pravila. Prateći svjetske trendove, stručno osoblje nudi inovativna i idejna rješenja, te savjetovanje prilikom uređenja doma.

Ukoliko vam nedostaje ideja za uređenje kupaonice, Jadrograd je pravo mjesto za inspiraciju i prikupljanje ideja po svjetskim trendovima. Vodeći računa o kupcima uz usluge savjetovanja i kupovine, organizirana je i besplatna dostava na području Pule. Veliki izazov predstavlja kvalitetno opremanje i uređenje doma, stoga zakoračite u salon keramike Jadrograd i iskoristite priliku za dobivanje besprijekorne usluge.

Read Previous

Stomatološka ordinacija dr.Zlatko Ćatović

Read Next

Glamping – vrlo popularan trend za putovanja

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *