Konoba Boccaporta

Konoba Boccaporta

Kažu da je najfinija hrana ona koja se priprema s mnogo ljubavi. Ukoliko vas put odvede do obiteljske konobe Boccaporta tamo ćete kušati upravo to- čistu ljubav na tanjuru. Konoba smještena u Puli, na adresi Dolinka 18, mjesto je koje definitivno trebate posjetiti i uvijek se vraćati. Hrana koju poslužuju je pripremljena s puno pažnje te priča autentičnu priču Istre. Osim toga u konobi vlada prava obiteljska, opuštena atmosfera, a domaći ambijent odiše toplinom.

Iz konobe Boccaporta nam kažu kako je njihov moto: “Lipa besida dopire saka vrata – Lijepa riječ otvara svaka vrata!“ I moramo priznati, doista im to i uspijeva. Što se tiče pak vrata same konobe- vrata je otvorila 2014. godine, te je od prvog dana sve samo ne tipična konoba. Cilj je od samog starta bio okupiti i privlačiti ljubitelje istarske kuhinje kao što smo već naveli, ali osim toga ih odlikuju jednostavnost, vedrina i osmijeh što je prvi korak ka pružanju kvalitetne usluge.

Jelovnik je bogat i nudi za svakoga ponešto. Naglašavamo kako ćete ovdje moći pojesti neke od rijetkih jela koje ne možete probati na mnogim mjestima. Osim delicija koje nam more pruža poput školjaka, morskih plodova i ribe, restoran nudi i mesne specijalitete za one koji ipak preferiraju meso, a također niti jedan vegetarijanac neće izaći iz ove konobe gladan. Namirnice su uvijek svježe i vrhunske kvalitete što je još jedan dokaz kvalitete.

Ako pored vrhunske hrane volite popiti i čašu dobrog vina- i na to su mislili. Konoba nudi izbor vrhunskih vina desetak lokalnih vinara. Nemojmo zaboraviti deserte koji nadmašuju uobičajenu restoransku ponudu.

Brojni zadovoljni gosti su uvijek bili najbolja referenca za konobu Boccaporta. Sami se uvjerite u ljepotu božanstvenih okusa koje konoba s ljubavlju priprema. Sigurni smo, niti najzahtjevnije nepce neće biti razočarano.

Podijeli...

Read Previous

Besplatno turističko vođenje za građane

Read Next

Rekordan promet zračne luke

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.