Lavarino Royal- servis za čisćenje i uređenje doma

Lavarino Royal je mlada tvrtka koja pruža usluge čišćenja i održavanja. Također pružaju usluge završnih građevinskih radova, kao provođenje termo, hidro i elektroinstalacija.

Što se samog čišćenja i održavanja tiče oni su definitivno pravi izbor za Vas. Kažu kako je čistoća pola zdravlja. Ekipa Lavarino Royala je itekako toga svjesna. Jedna od glavnih značajki same tvrtke jest fleksibilno radno vrijeme koje garantira prilagodbu klijentu i njegovim potrebama. Ono čime se dodatno ponose, a što je doista za svaku pohvalu, jest činjenica da nude usluge eko čišćenja te samim time pridonose očuvanju okoliša i zdravlja.
Kažu kako ni jedan posao za njih nije previše mali ili previše veliki. Nude usluge održavanja unutarnjeg i vanjskog prostora te kao što smo već naveli- eko čišćenje i održavanje. Dakle, ukoliko nemate vremena ili Vam manjka volje, Lavarino Royal je tu za Vas. Bilo da iznajmljujete apartmane, kuće za odmor il Vam pak treba čišćenje poslovnog prostora- ne ustručavajte se kontaktirati ih. Ako možda trebate održavanje i čišćenje vanjskih prostora, oni i za to nude rješenje. Usluge koje nude se sastoje od košnje travnjaka, uređenja vrtova pa sve do čišćenja vanjskih pločica, betonskih površina, bazena, vanjskih kuhinja, terasa i namještaja.

Ako ste pak pravi borac za očuvanje prirode ili to tek namjeravate postati, toplo Vam preporučujemo eko čišćenje pomoću 100% prirodnih proizvoda koji pomažu u smanjenju onečišćenje zraka i vode te pružaju sigurnije mjesto za boravak vaše obitelji i kućnih ljubimaca. Eko certificirana sredstva za čišćenje jednako su učinkovita kao i konvencionalna sredstva, a rade se na biljnoj bazi te nisu testirana na životinjama.
Tvrtka se nalazi na adresi Loborika 66, 52206 Marčana, no svakako ih možete kontaktirati na broj 098 927 0853, mailom ili preko facebook stranice kako biste dobili informacije iz prve ruke te dogovorili najbolju uslugu. Iza njih stoji mnoštvo zadovoljnih klijenata, zašto ne biste i Vi?

Ostavite komentar