Prema komentarima nekih gostiju na Tripadvisoru hotel Hilton Imperial Dubrovnik je najljepši hotel u Europi. Pogledajte koji su ostali hoteli visoko rangirani.

 

 

Najbolji od najboljih, po izboru gostiju, je Hotel Kazbek. Na popularnoj stranici Tripadvisor od mogućih 68 hotela, s pet zvjezdica, uz Hotel Kazbek, tu su još i Vila Dubrovnik, na trećem mjestu je Hotel Bellevue, slijedi ga Royal Princess Hotel, dok je na petome mjestu s najviše komentara, Hotel Hilton Imperial Dubrovnik.

Za Kazbek, luksuzni boutique hotel na Lapadskoj obali, gosti kažu kako je to mali, lijepi i šarmantni hotel, jako uredan i čist. Dodali su i to kako se vidi da se pazilo na detalje te da je jako topao i ugodan ambijent.

Na drugome mjestu našla se Villa Dubrovnik koja ima visoku ocjenu pet, na temelju 857 recenzija. Nesumnjivo je da zauzima tako visoko mjesto i dobre komentare kada ima pogled koji oduzima dah, pogled prema staroj gradskoj jezgri. To su i najčešći komentari gostiju koji kažu da ih je najviše dojmio pogled i lokacija. Najviše su očarani zalascima sunca i ispijanjem koktela u baru na krovu hotela.

Hotel Bellevue koji se nalazi na trećemu mjestu, ima daleko više recenzija od ostalih top 5 hotela u Dubrovniku. On se za to mjesto izborio pomoću prekrasnog pogleda, blizine kupališta i povijesne jezgre. Michele A. iz Velike Britanije kaže kako je sve odlično, od usluge, sobe, pogleda, higijenskih potrepština do hrane i pića.

Royal Princess, također visokokategorizirani hotel u sklopu Importanne Resorta, izgrađen je 2012. godine i zauzeo je četvrto mjesto po komentarima gostiju na tripadvisor-u. Često ugošćuje i odmorišne i poslovne goste. Od svih komentara koji se mogu pročitati, gosti najviše vole velike i luksuzne sobe te osoblje zbog kojih očito, daju ocjene više. Najviše komentara, naime, odnosi se na osoblje za koje gosti kažu da je izuzetno ljubazno i profesionalno.

U top 5 najboljih hotela u Dubrovniku ulazi i Hilton Imperial Dubrovnik s preko 3100 komentara gostiju, a krenuo je i u renovaciju nakon 13 godina. Njegov najveći adut je blizina stare gradske jezgre, što je nekada gostima i najvažnija karakteristika. Gostima se sviđa lokacija, osoblje, restoran i bar, a neki su rekli kako im je to najljepši hotel u Europi.

Izvor: dubrovniknet

Ostavite komentar