Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prijetnje i napad na službenu osobu dok se 76-godišnjaka tereti za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Ženu se sumnjiči da je 20. travnja oko 20,30 sati u Ulici Bože Milanovića u Poreču, pod utjecajem alkohola, na terasu u vlasništvu 51-godišnjaka bacila određene predmete te mu uputila ozbiljne prijetnje. Prilikom policijskog postupanja, 60-godišnjakinja je vrijeđala i omalovažavala policijske službenike te fizički napala policijskog službenika udarivši ga u predjelu prsa. Unatoč upozorenjima, žena nije prestala s protupravnim ponašanjem te su policijski službenici nad njom primijenili sredstva prisile.

Prilikom postupanja prema ženi, 76-godišnjak je prišao s leđa policijskom službeniku te ga odvlačio i sprječavao u obavljanju službene radnje. Oboje su uhićeni i dovedeni u prostoriju policijske postaje te su po dovršetku kriminalističkog istraživanja u popodnevnim satima 25. travnja privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Ostavite komentar