U Oslu je otvoren turistički sajam “Reiselivsmessen” na kojem će nastupiti predstavništvo Hrvatske turističke zajednice, a održava se od 12. do 14. siječnja 2018. godine.

 

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Skandinaviju samostalno nastupa na turističkom sajmu „Reiselivsmessen“, koji se održava od 12. do 14. siječnja 2018. godine u glavnom gradu Norveške, odnosno u Oslu u izložbenom prostoru „Telenor Arena“.

Riječ je o najvećem turističkom sajmu u Norveškoj pa se očekuje vrlo velik interes struke, ali i opće publike. Naime, sajam je prošle godine sajam posjetilo oko 42 tisuće općih posjetitelja te više od 3 tisuće osoba iz struke, odnosno poslovnih subjekata.

S tržišta Norveške je tijekom 2017. godine realizirano više od 180 tisuća dolazaka (rast od 20%) i 1,4 milijuna noćenja (rast od 19%).

Dodajemo kako je dan prije otvorenja sajma u kongresnom centru u Oslu održana i poslovna radionica „Travel Match 2018“, a koja je bila namijenjena turističkoj struci i poslovnim subjektima. Hrvatsku je na radionici predstavio direktor predstavništva Paul Šikić koji je tom prilikom norveške partnere upoznao s hrvatskom ponudom i novostima u 2018. godini.

Ostavite komentar