Ovih pet savjeta poboljšava reputaciju vašeg smještaja na tržištu.

 

Razumjeti povratne informacije i odgovoriti na odgovarajući način.

Dobar broj putnika često ostavlja recenzije hotela na mjestima kao što su TripAdvisor. Ovo je najvažnije mjesto za čitanje onoga što vaši gosti imaju za reći.

Pokušajte dobiti potpuni doživljaj detalja.

Pozitivne recenzije, kao i loše recenzije, oba bi trebala imati jednaku težinu. Provedite vrijeme da biste odgovorili na obje vrste recenzija. Uvijek se ne zaboravite pristojno odgovoriti ljutitim gostima i pokušati riješiti problem na internetu. Ponudite se da ćete pratiti i riješiti problem kako bi održali dobar odnos s gostom. To će pokazati profesionalni stav novim gostima koji pregledavaju web-lokaciju za pregled u potrazi za savršenim B & Bom. Kao voditelj B & B-a možete koristiti ovu situaciju da biste dobili više preporuka.

Osobno zatražite povratne informacije.

Ključ za upravljanje ugledom na mreži privlači pozornost vašem gostu tijekom svog boravka. Iako mnogi ne bi voljeli ideju da budu prisiljeni dati povratne informacije, suptilni podsjetnik bi bio od pomoći u procjeni njihovog iskustva. Na primjer: možete zatražiti od profesionalnog recepcionera da nježno pita gost o iskustvu i podijeli detalje putem obrasca za povratne informacije. Ili upotrijebite SMS uslugu za slanje veze kako bi gost mogao registrirati povratne informacije u prikladnom vremenu. Zatražite prijedloge za poboljšanje, koja je najbolja stvar o B & B-u i druga pitanja koja bi vam trebala dati detaljne uvide. To će vam pomoći riješiti probleme u stvarnom vremenu u slučaju da je određeni gost nesretan u vezi s tom uslugom. Razumijevanje područja problema nakon što primite povratne informacije i odmah ga riješite bit će bolji, a ne smetajući gostu pisati štetne primjedbe na mreži.

Gledajte svoj profil online.

Nije dovoljno ažurirati profil na različitim web-lokacijama i OTA-ima. Potrebno je ažurirati podatke stalno kako biste privukli putnike koji traže najbolje ponude na mreži. B & B može biti manji objekt u odnosu na hotele, ali postoji niša skupina putnika koji traže osobni dodir za svoj boravak. Koristite to u svoju korist, ažurirajte svoje stranice na mreži najnovijim slikama, dodajte videozapise i budite inovativni u stvaranju zujanja. Čak i ako ste maleni BnB, istaknite svoju jedinstvenu prodajnu točku. Ako nemate web stranicu spremnu, morate to učiniti odjednom! Web stranica je neophodna za nove putnike koji traže informacije i također mogu voziti izravne rezervacije u vaše hotele. Budite svjesni o cijenama i pojedinostima koji se objavljuju na web stranicama OTA-e i osiguravaju da se detalji ažuriraju u svakom trenutku.

Upravljanje prisutnošću društvenih mreže.

Većina putnika prenosi fotografije i videozapise svojih putovanja na društvene medijske kanale. Ovo je jedan od najlakših načina da iskoristite pozornost na internetu. Dobijte stručnu pomoć kako biste ažurirali kanale društvenih medija. Budite redoviti u objavljivanju ažuriranja, istaknite ponude paketa, videozapise i izjave kako biste privukli više rezervacija. Nije dovoljno govoriti samo o vašim objektima hotela. Provedite vrijeme za angažman s gostima putem usluge Twitter, Facebook, Instagram i još mnogo toga. Postavljajte pitanja, označite posjetitelje, uvodite ponude, pokrenite natjecanja i postanite kreativni kako biste održali lojalnu bazu fanova koji slijede. Blogirajte i povežite se s gostujućim blogerima kako biste proširili svoj doseg na mreži.

Biti učinkovit i brz.

Drugi ključ za upravljanje vašim ugledom na mreži je osigurati da prikažete brzinu vaših odgovora. Vaše osoblje mora biti učinkovito prilikom rješavanja upita na mreži. Vaš se upit može pojaviti kao Facebook poruka ili komentar na vašoj web stranici. Hitni odgovor pokazuje da imate tim na mjestu i brinete se što gosti imaju za reći. To se može prakticirati i u hotelu. Sve što je dodano kako bi se poboljšalo iskustvo gostiju tijekom svog boravka govorit će svezak za vrstu recenzije koje ćete dobiti na mreži. Dakle, zapamtite morate početi sa učinkovitosti i brzinom u hotelu kako bi dobili bolje recenzije online. Iako su svi zabrinuti zbog online recenzije, još jedan važan čimbenik koji treba razmotriti je priča o vama. Sretni gosti će vam osigurati da se priča o boravku kod vas. U današnje vrijeme, priča o vama može se dogoditi bilo osobno ili online. Ovo je jedan od najboljih načina da dobijete preporuke.

 

Ostavite komentar