Keep on rockin

Da je Pula grad koji definitivno ne odustaje od svoje rock’n’roll tradicije pokazalo je i prošlogodišnje otvorenje prvog tematskog hostela, u potpunosti posvećenog rock glazbi.

Rock Hostel Pula nalazi se u samom centru Pule, na adresi Dubrovačke bratovštine 7, u neposrednoj blizini Amfiteatra i gradske rive te na 500 metara od glavne autobusne stanice. Detalje unutrašnjosti hostela osmislio je tim kultnog Rock Caffea Pula, koji iza sebe broji skoro 25 godina radnog iskustva, a svoje opširno poznavanje rock kulture unijeli su u dizajniranje interijera. Naime, ulaskom u Rock Hostel Pula ulazite zapravo u vremeplov rock kulture od 1950-ih do 1990-ih godina. Tako se hostel sastoji od pet tematskih soba: Backstage, The Beatles, AC/DC, The Rolling Stones i Queen, te zajedničke prostorije za druženje. Korisnicima je na raspolaganju 18 kreveta.

Hostel je otvoren tokom cijele godine, s izuzetkom siječnja i veljače, a ljubiteljima rock glazbe posebno će se svidjeti činjenica da se hostel nalazi u neposrednoj blizini Rock Caffea Pula, tako da vam nakon ludog provoda uz taktove rock’n’rolla nije potreban prijevoz do sobe. Također, sve goste hostela u kafiću očekuje piće dobrodošlice.

Ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja kako je Pula grad s dugom i živućom tradicijom rock’n’rolla, a ekipa Rock Caffea i dalje će se truditi da ona nikada ne zamre.

Ostavite komentar