Silk Road Tourism Workshop

U Krapinskim toplicama održat će se Silk Road Tourism Workshop početkom veljače na kojoj će sudjelovati predstavnici kineskih turističkih agencija.

Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji s Ministarstvom Turizma RH, Hrvatskom turističkom zajednicom, Općinom Krapinske Toplice i međunarodnom udrugom Putevima Marca Pola organizira 5. i 6. veljače u Hotelu Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama radionicu pod nazivom: “1st Silk Road Tourism Workshop”.
CSEBA je u sklopu promotivnih aktivnosti na kineskom turističkom tržištu u posljednjih godinu dana uočila kineski interes za većim povezivanjem s hrvatskim turističkim agencijama.
Na radionici će sudjelovati predstavnici kineskih turističkih agencija iz različitih dijelova Kine. Riječ je o agencijama iz Pekinga, Šangaja i provincije Zhejiang kao najznačajnijih izvorišnih turistička tržišta u NR Kini.
Cilj radionice je potaknuti daljnji razvoj turističke ponude za goste iz NR Kine uz bolje povezivanje i suradnje između turističkih agencija iz Hrvatske te zemalja iz regije sa NR Kinom. Također, cilj je edukacija turističkih agenata/turoperatera o specifičnostima kineskih turista, njihovim potrebama i trendovima.
Poziv na radionicu preuzmite ovdje, a prelimirani program ovdje.
Podijeli...

Read Previous

Gastro fest uz obilje veselja i plesa

Read Next

Tajne europske destinacije za odmor

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.