Donosimo vam top 5 aplikacija za putovanja koja će vam dosta poboljšati iskustvo kada putujete negdje i pomoći će vam u štednju novca i vremena.

1.Wifi mapa

Ako ste ikad otputovali negdje, očajni da odete na internet prvo skinite Wifi mapu. Ovu aplikacija je dostupna za Iphone i Android uređaje i besplatna je. Pomaže vam da se povežete na internet preko 100 milijuna hot spotova globalno. Oslanja se na lokalne zajednice koji sadrže Wifi šifre s 5000 hotspotova dodana dnevno. Možete vidjeti hotspotove koji se nalaze blizu bez da se povežete na internet. Postoji vrlo korisna značajka gledanja mape pomoću koje možete lako vidjeti sve vaše opcije.

2. Hitlist

Ako ste fleksibilni s datumima, Hitlist vam može pomoći sačuvati dosta novca tako što bi vas upozorili na sjajne cijene letova za vašu odabranu destinaciju. Mobilna aplikacija koja je za laku uporabu dopušta vam da izgradite listu mjesta koje bi voljeli posjetiti i dati vam opcije za najjeftnija putovanja.

Hitlist automatski filtrira letove koji kreću s vašeg odabrane zračne luke. Besplatna aplikacija također ima explore sekciju gdje možete pokupiti inspiraciju. Sve cijene na listi su za povratne letove što će vam uštedjeti trud za pronalaženjem najboljih cijena za sebe.

3. Luggage Hero

Istražujući gradove povlačeći sa sobom puno prtljage nikada nije zabavno. Sada možete pohraniti svoju prtljagu u London, New York i Kopenhagen zahvaljujući inovativnoj novoj web aplikaciji, LuggageHero. Za samo € 1 / $ 1 po satu (naknada za pokretanje od € 2, s maks. € 10 / $ 7 po danu) korisnici mogu pohraniti svoje torbe na više od 250 lokacija. Mjesta za pohranu uključuje hotele, restorane, barove, pa čak i trgovce.

Svaka torba će dobiti sigurnosnu oznaku, a prtljaga je također u potpunosti osigurana. Kupci mogu rezervirati unaprijed ili na dan putovanja. Plaćate samo satima koje koristite i možete u svakom trenutku pokupiti svoju prtljagu. Samo provjerite radno vrijeme odabranog mjesta za pohranu!

4. Green Zones

Korisna i besplatna mobilna aplikacija nudi korisnu informaciju za one koji planiraju putovati autom u Zapadnu Europu. Zakoni protiv zagađenja zahtijevaju da vozači u Austriji, Belgiji, Danskoj, Francuskoj i Njemačkoj posjeduju posebnu naljepnicu ili značku za zaštitu okoliša kako bi im omogućili ulazak u gradske “zelene zone”.

Besplatna aplikacija sadrži jasne i detaljne informacije o europskim zonama zaštite okoliša i trenutnim pravima i ograničenjima ulaska. Također ima prikladnu funkciju pretraživanja kako biste provjerili je li vaš hotel smješten u zoni zaštite okoliša. Ako vam je potrebna značka, možete ih naručiti putem aplikacije i izbjeći rizik plaćanja teške kazne.

5.Flymble (samo za UK)

Jeste li znali da se cijene leta mogu znatno mijenjati tijekom vremena? Ako nađete nevjerojatnu ponudu, ali ne možete priuštiti cijenu, Flymble bi mogao biti vaš spas. Novootvorena platforma za rezervacije omogućuje Vam rezervaciju leta za 1 / 10th cijene i zatim širenje troškova tijekom nekoliko mjeseci.

Jednostavno idite na Flymble web stranicu, pretražite i odaberite let i ispunite svoje podatke. Oni će izvršiti brzu provjeru kredita (u sekundama) i platiti početnu naknadu. Ostatak je raspoređen na 3-10 jednake mjesečne uplate. To je sjajan način da se izbjegne spremanje leta mjesecima, samo da bi se pronašla cijena.

 

Ostavite komentar