Oktoberfest prvi put na Rabu ovog vikenda

Tradicionalna bavarska fešta Oktoberfest prvi put na Rabu ovog vikenda koji postaje pravo odredište za sve ljubitelje piva i bavarske fešte.

Ovoga vikenda grad Rab postaje pravo odredište za sve ljubitelje piva i bavarske fešte –  na Trg Sv. Kristofora stiže prvi Oktoberfest.

Svečano otvorenje Oktoberfesta u Rabu je u petak, 13. 10. u 14 sati, a ova rapska verzija jedne od najpoznatijih svjetskih manifestacija Rabljanima i njihovim gostima donosi bogat dvodnevni program za sve uzraste. Veliki izbor svijetlog i tamnog piva te odlična gastronomska ponuda koja uključuje kobasice, kupus, kotlovinu i sočivo samo su dio sadržaja prvog rapskog Oktoberfesta. Ljubitelje piva i tradicionalne bavarske hrane čeka i zanimljiv animacijski program za djecu i odrasle, a za veselu atmosferu na Trgu Sv. Kristofora u petak će se pobrinuti Trio rio i Jozefina koji će okupljene zabavljati od 20 sati.

U subotu Oktoberfest počinje u 10 sati, svi će posjetitelji moći uživati u živoj glazbi i pravom bavarskom ručku, a najmlađe očekuje zanimljiv animacijski program. Za veselu zabavu do dugo u noć zadužena je grupa Koktelsi od 21 sat s predgrupom Kumpanji Pag.

Ova prva bavarska fešta u organizaciji Grada Rab, TZG-a Rab, pekarnice slastica “Vilma” i DŠR-a Kampor još je jedna manifestacija u nizu koja produljuje turističku sezonu u gradu Rabu te domaćinima i njihovim gostima donosi vrhunsku zabavu.

 

Podijeli...

Read Previous

Obogaćena sportska zona u Držićevoj ulici

Read Next

Pulski policajci dobili nagradu sigurnosti

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.