POŠALJI VIJEST


Od ponedjeljka, 12. lipnja 2017., medijski je prostor bogatiji za elektroničku publikaciju iTurizam informativni turistički portal za područje Istarske županije. Cilj portala je obogaćivanjem pluralizma u javnom prostoru dodatno potaknuti razvoj turizma i kulture te čitateljima približiti aktivnosti i događanja u Istarskoj županiji.

Slijedom toga i namjere da portal iTurizam (p)ostane dugotrajan proizvod na tržištu, u potrazi smo za poslovnim partnerima, udrugama, pojedincima, agencijama i turističkim zajednicama te putničkim agencijama, privatnim iznajmljivačima i novinarima koji žele koristiti usluge portala da nam se slobodno obrate. Svako dioništvo u kreiranju sadržaja je dobrodošlo.

Imate li vijest ili fotografiju koju želite podijeliti s javnošću, a pokriva tematiku portala, budite slobodni poslati nam na adresu elektroničke pošte glasturizma@gmail.com.

Otvoreni smo i za medijska pokroviteljstva koja obuhvaćaju sljedeće teme – turizam, kultura i kulturna baština, gastronomija, obiteljski smještaj, hotelijerstvo, nekretnine, sport i fotografija.

Preuzimanje sadržaja s portala iTurizam (pročitajte Uvjeti korištenja).

Pratiti nas možete putem Facebook stranice iTurizam.info.